Handbags & Closets: 2013

Sunday, December 29, 2013

Handbag Gucci dan LV yang Awesome

Ramai yang meminati handbag Gucci dan LV kan? Walaupun tak original tapi designnye pergh! memang mengancam. Gucci dan LV memang menjadi kegemaran pelanggan di Kedai Indah. Banyak stok kami yang sudah licin. Jadi setiap kali ambil stock di supplier jika ada design baru yang macam chantek jer.. macam chomel jerr.. terus jea kami rembat untuk customer tersayang.. 



Apa yang pastinya kualiti konfem puas hati dan harga yang sangat berbaloi-baloi dengan wang anda. Lagi mudah dan senang. Hanya duk depan PC order jea pastu 2 hari dah sampai kat rumah @ ofis anda kan?. Tak payah berpeluh-peluih pi bandar. Nak parking lagi dah ler kena bayar. Pastu nak naik tangga and pusing-pusing satu supermarket demi mencari handbag yang betul2 gorgeous. Huih! penat giler babe. Jom order online konfem senang dan mudah di Kedai Indah. Servis yang terbaik adalah keutamaan kami. 




Err.. Takut tak sampai? takut  kena tipu? Jangan risau. Kedai Indah telah beroperasi pada tahun 2011 lagi. Kami juga akan bagi tracking no selepas pengeposan dibuat. Jika barang tak sampai kami akan berurusan dengan pos laju bagi pihak anda. Anda boleh tengok bukti pengeposan yang telah dilakukan oleh pihak kami dalam facebook Kedai Indah. Insya Allah! kami buat yang terbaik demi pelanggan yang dihormati.


Ish! ish! macam panjang plak bebelanku kali ini. Asalnye takde idea tapi bila dah ngadap PC ni banyak ler plak nak berkongsi dengan pelanggan tersayang. Maklum ler semenjak sambung belajar ni masa lapang hanya tinggal sedikit sahaja. So, kite guna masa terluang ni sebaik-baiknya untuk bagi info kepada anda. 


Okey! jom layan handbag-handbag kami yang gorgeous ini.


Gucci yang telah di restock berulang kali. Jom order sebelum habis stock okey!

Simple dan cantik kan?

Eh! Eh! LV 10 ada 2 picture plak. Giler posing ngko yer!.. wahahaaa





p/s - So kepada anda yang dah tercungap-cungap tak cukup nafas tu jom sms @ wassap THE CODE to 017-240 4006 to order now. Thank you





 
 
 


Friday, December 20, 2013

Handbag yang gorgeous menanti kamu!

Setelah hampir 2 bulan Kedai Indah tak sempat update handbag terbaru. Bukan kerana takde permintaan tetapi masa sekarang ini seakan akan tak cukup 7 hari seminggu, 24 jam sehari dan 30 hari sebulan. Begitu pantasnya masa berlalu dengan permintaan pelanggan yang kekadang tak menang tangan membuatkan Kedai Indah tak sempat memasukkan handbag-handbag terbaru dan terkini.


Apa yang pasti koleksi kali ini membuatkan adrenalin mengalir kencang. Seharusnya kami  tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku tindakbalas luar kawal. Ia adalah hasil dari kelajuan impuls menghantar maklumat dan terus mengalirkan reseptor ke jari-jemari anda menyebabkan order dibuat di luar kawalan seberum dan sereblum. 


Make sure anda duduk bertenang dan berehat sebaiknya sebeum scroll  ke bawah. Posisi anda sangat penting bagi mengelak berlakunya ketidak seimbangan medula oblongata yang akan mungkin menyebabkan anda jatuh menangis berguling-guling.  Ia mungkin terjadi karena handbag yang anda berkenan itu telah di order dulu oleh member yang duk di sebelah anda di saat ini. Jadi sebelum orang sebelah menjeling PC or smart phone anda wassap segera ke 017-240 4006 untuk booked dahulu okey.



Bismillahirahmannirrahim..





Koleksi GUESS yang terbaru. Memang cantik dan puas hati. Material PV leather yang high grade. 



PRADA, MICHEAL KORS, CHLOE & COACH sume cantik. Memang simple tapi menawan kan? 


COACH memang HOT order. Designnya memang TERBAIK! kualiti konfem puas hati. Kedai Indah supply handbag yang high sahaja okey. 


Corak BAR colour atau lebih senang macam rainbow ni memang HOT ORDER. Banyak stok dah sold out. Tinggal lagi limited unit okey!


Coach ni antara stock yang panas-panas dari oven Sangat juling mata kan? 


Yang ni plak sesuai untuk anda yang ingin kelihatan casual dan tampak ringkas. Chewwah! ayat macam dalam majalah fesyen. Seriously, I dah restock berulang kali yang patern ni tau!

 

Coach yang simple and ALL in ONE. bawak kenduri boleh, bawak pi ofis bleh, bawak pi shopping bleh, bawak pi riadah pun boleh lah? simple kan? 


p/s - Camner nak order? Whatsapp or SMS CODE HANDBAG to 017-240 4006 untuk order yea. Kami akan membalasnye dengan laju berdesupp okey! 

 Ops! order akan dipos terus sehari selepas pembayaran okey! Thank you!




Friday, October 25, 2013

HANDBAG MAK JEMAH YANG GOJES SANGAT!

Assalamualaikum Kak Tipah oii!
Ni haa.. kitew ader barang dagangan nak tunjuk kat depe semua.. Moh ler jamu mate dulu. tak nak beli untuk diri sendiri pun takpe... beli ler untuk mak mertue. untung-untung jadik menantu kesayangam gitew! hamboi! kemain ai promote handbag Kedai Indah ni ... Okey la.. jom kitew berwindow shopping di alam maya diselimuti kesejukan air cond office diwaktu rehat sebegini terasa seolah-olah berada di Pavillion gitew!



 Koleksi GUCCI yang sangat laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaris!

 Dah banyak kali ai restock tau! ni bukan pre order yea. memang ready stock! mane nak cari kedai online yang ada handbag gojes-gojes cenggini?..


 Wooowwwwww!! Berpinar mata. Bos lalu kat tepi pun  tak perasan kan?



Perrghh! lawa kan? Kalo takde sape nak bagi hadiah gojes2 kat kitekan, ape susah? bagi ler untuk diri sendiri. KONFEM BERBALOI-BALOI. tak gitew?..


Okey! dah ader berkenan tue cepat  SMS @ WHATSAPP  CODE handbag tu kat no 017-240 4006. Ai akan reply secepat mungkin okes..  tenkiu. 


P/S- Pssssstttttt!!...waktu rehat dah habis... sambung koje smule..


Monday, August 19, 2013

Handbag Clearance Sale

Selamat hari raya Aidilfitri diucapkan kepada semua pelanggan Kedai Indah. Rindu rasanya kepada semua pembaca kerana agak lama blog Kedai Indah tidak diupdate. Sbenornye kami terpaksa 'slow'kan skit bisnes handbag sebelum ni kerana kami menerima cahayamata yang baru dalam keluarga iaitu seminggu sebelum Ramadhan tiba. Alhamdulillah! syukur kepada Allah s.w.t atas segala kurniaan nikmat.

Walaupun begitu, sepanjang tempoh berpantang mesej order handbag tetap berdesup masuk. Maklumlah handbag untuk hari rayakan? Banyak stok handbag kami licin sempena Aidilfitri yang lepas. Kami cuba memberi servis yang terbaik untuk pelanggan yang dihormati. Alhamdulillah semua order dapat dihantar dengan selamat.

Kini sempena Syawal yang mulia Kedai Indah menawarkan promosi Clearance Sale bagi handbag super grade. Handbag super grade adalah berkualiti tinggi. Kualiti materialnya hampir sama dengan original. Ingat stok kami adalah terhad. So, sape cepat dia dapat okey!



COACH 65 from RM370 to RM250 only!
COACH 66 from RM370 to RM250 only!
COACH 67 from RM390 to RM270 only!
COACH  68 from RM350 to RM240 only!



COACH 67 from RM390 to RM270 only!
COACH 79 from RM350 to RM230 only!
COACH 65 from RM370 to RM250 only!
COACH  71 from RM370 to RM250 only!

So, sesape yang berminat untuk order caranya mudah sahaja. SMS code handbag kepada 017-2404006 kami akan membalas dengan segera. Penghantaran adalah melalui pos laju. 2 atau 3 hari sahaja handbag akan sampai di tangan anda. Cepat dan mudahkan?

Sekian.

Sunday, June 16, 2013

Happy Hour Promotion!

Wow! sempena bulan Jun yang istimewa ini Kedai Indah dengan berbesar hati memperkenalkan Happy Hour Promotion! Cepat2x nanti habis okey!... wuhuu... Aih! ape yang istimewa benor bulan Jun ni kan? Mai nak habaq - bulan Jun ni adalah besday kitew dan Insya Allah! birthday baby yg ke-3 yang akan lahir bile - bile masa ni. So, tetiba kitew rase nak bagi special price buat customer tersayang untuk beberapa handbag yang terpilih sempena special month ni..Okey tak? heee...

Okey! kalau kat supermarket happy hour ni die buat dalam masa 2 @ 3 jam sahaja kan? tetapi Kedai Indah buat lagi special iaitu SEMINGGU.  Promosi ini bermula semalam 16 Jun dan akan berakhir pada 23 Jun 2013. So, sesape nak rebut handbag yang gorgeous dengan harga yang berbaloi istimewa sangat-sangatkan jom order sekarang.


 
Berikut senarai harga untuk Happy Hour Promotion ni. Konfem SUPER MURAH babe!..

CHLOE 02 from RM150 to RM110 only!
CARTIER 02 from RM150 to RM120 only!
CHLOE 05 from RM90 to RM70 only!
COACH 32 from RM170 to RM140 only!




Semua handbag dalam picture kedua ni adalah SUPER GRADE. Kualiti bagi super grade adalah hampir sama dengan original. Harga pasaran of course ler RM450 dan ke atas babe! tapi kitew kan tengah buat sale ni...korang jangan terkejut harga sale kali ni memang giler2 murah la.. hehee.. 

COACH 67 from RM390 to RM290 only!
COACH 68 from RM370 to RM270 only!
COACH 79 from RM350 to RM250 only!
COACH  71 from RM370 to RM270 only!

Ape tunggu lagi Jom! SMS/Whatsapp THE CODE to 017-240 4006 to order your handbag now..Thank you!
 

Friday, June 14, 2013

Handbag Coach Cherry

Wow! Coach Cherry kini kembali lagi setelah stock yang sebelum ni dah licin. Kali ni handbag ini di datangkan dengan pelbagai design yang cantikk giles!.. huhhuu rambang mata babe. Kalau sebelum ni Coach Cherry coraknye yang C besar kan? tapi kali ni patern die lagi comel iaitu C kecik-kecik jea. Materialnye adalah tentunya high quality satin. Memang puas hati.. heee.. 

Jom kite tengok koleksi Kedai Indah yang terbaru okes! 


Design Coach 03 dan Coach 04 memang laris. Coach 03 ada 3 compartments. Boleh simpan macam2 dalam tu kan?. Manakala Coach 04 dan Coach 05 ada 2 compartments okey!. Last skali coach 06 hanya ada 1 compartment. 


Harganya pastinya sangat-sangat murah berbanding harga pasaran. Kedai Indah menawarkan harga promosi hanya RM190 sahaja per item. Free paper bag yang cantik ( paper bag belang2 sebijik dalam gambar tu tau! ) dan postage pun free jea ke seluruh Malaysia. 

Kalau anda dari Singapore, Brunei or Indonesia kite charge harga postage ikut rate negara masing2 okey.. So, kalau nak order SMS jea CODE yang ada dalam gambar kat atas tu ke 017-2404006. Boleh juga message kami melalui FB Kedai Indah ada kat tepi blog ni kan? .. okey! sekian dulu coret2 dari Kedai Indah. Selamat bershopping yea!

Wednesday, June 5, 2013

Purse Coach

Sebelum ini Kedai Indah ada memperkenalkan purse Coach grade AAA. Hmm.. sekejap jea licin. So, kali ini kami restock balik purse Coach tetapi lagi bravoo! .. Meh nak citer skit Jah oi!

Purse Coach edisi kali ini memang terbaik sebab this one is SUPER GRADE. Very high quality babe! konfem puas hati. 

Ia di datangkan dalam 2 design. Dua-dua memang cantik giles!  terpulang kepada anda minat yang camne okey.



Coach 90 ni jenis clutch. Purse yang style ni ramai orang minat sebab ia nampak bergaya.  



Manakala Coach 91 jenis yang zip. Lagi simple dan mudahkan? Pilih jea yang mane berkenan cecepat SMS@Whatsapp jea CODE tu kepada 017-2404006. Kami akan memberi feedback segera. Insya Allah!


Saturday, June 1, 2013

Parcel Handbag

Shopping handbag online? Err!.. mesti korang terpikirkan macammana la handbag korang dibungkuskan? Betulkah selamat sampai beli by post ni kan? Okey ke condition nye? Hey! tak rosak ke handbag tu bila sampai nanti?

 Hamboi!  banyak benar persoalan yang timbul di kepala especially bile anda belum pernah shopping online kan? heee.. Takpe2 meh! kami nak citer macamane parcel handbag Kedai Indah dibungkus selepas pembayaran diterima.


Haa.. korang tengok la gambar kat atas, itulah antara bahan2 yang diperlukan utk membungkus handbag Kedai Indah. 

Memula kami akan masukkan handbag tu dalam dust bag. Aisey! dust bag tak de dalam picture plak. Then masukkan ia ke dalam plastik jernih. Kendian, handbag itu dimasukkan pula dalam plastik purple bersama paper bag yea puan-puan. Eh2! macam rancangan memasak plak. Senang citer resipinye  cenggini:

handbag + dust bag + plastik jernih + paper bag + plastik purple .. dah siap? ehh.. belum lagi. 



Bungkusan handbag tadi pula dibungkus dengan bubble wrapper yang korang boleh tengok dalam 2nd picture kat atas ni. Bubble wrapper ni tujuannya bagi mengelakkan handbag tercalar atau terkeronyok semase abang dan kakak posmen memegang parcel anda ni. Haa... teliti tak bungkusan kami?

Lastly, baru la kami bungkus dengan kertas minyak agar nampak kemas dan cantik hokey! 


Tadaa.. dah siap. Ni formula penuh utk siapkan parcel kedai Indah.

Handbag + dust bag + plastik jernih + paper bag + plastik purple+ bubble wrapper + kertas minyak. 


Amacam puas hati tak? harap pasni korang tak rasa ragu-ragu lagi untuk shopping di Kedai Indah okey. Kami cuba memberi yang terbaik buat korang semua supaya anda benar-benar puas hati dengan service kami di Kedai Indah. Thank you.

Friday, May 31, 2013

Handbag Coach Terlaris

Wow! tajuk gempak macam calon dapat anugerahkan? Okey! kali ni kite nak cite handbag Coach yang hot sangat-sangat di pasaran skrang ni babe! Jangan terkejut yea bile kite nak  bagitau kat korang ni. Korang mesti pikir, kalau terlaris ni mesti handbag yang paling murahkan?... salah wokey!

Ni nak bagitau handbag yang terfemes di Kedai Indah ni bukan sebab harganya murah tapi mestilah handbag yang sangat gorgeous dan elegant. Sonang nak habaq mai handbag yang paling lawa giler babe! 

Tutup mata-tutup mata!  Tadaa...


Haa.. Coach 61 memang serius cantik giles kan? memang puas hati! This one is Super Grade babe! kualiti konfem terbaek punyer. Harga kat pasaran RM450 lebih tapi sekarang kami offer harga promosi hanya RM390 sahaja. Free paper bag and free postage okey.


 Oleh kerana order berpusu-pusu masuk ke blackberry gue - kami di Kedai Indah telah dengan rakusnye menambah stok berulang-ulang kali. Alhamdulillah! stok kat supplier dah licin kena kebas kat kami.. heee. So sesape nak order cecepat la sms jea CODE ke 017-2404006 sebelum out of stock. 

p/s - Guane? Beres Gu! 

Tuesday, May 28, 2013

Handbag Gucci Terkini

Assalamualaikum.. 

Hmm.. sebelum ni kite asyik citer pasal handbag Coach jea kan? So, meh kite tukar tajuk plak. Kali ni Handbag Gucci. Handbag ni emmm... boleh tahan permintaannya. Tambah-tambah lagi design yang terbaru mak ai! makin vogue you.

Oleh kerana Kedai Indah jual yang high grade punye konfem jahitan dan design memang puas hati. Kalau korang nak beli yang harga lebih murah iaitu kurang daripada RM100 memang banyak giles kat internet maupun kat kedai tapi kualiti tak dijamin tau.. 

Okey! Jom tengok koleksi terbaru Kedai Indah.


Gucci 18 dan Gucci 19 tu cantik kan? siap ada rantai kat depan tu.. Manakala Gucci 16 dan Gucci 17 ni sling bag style. Oleh kerana ramai customer yang request sling bag ni so Kedai Indah tunaikan permintaan anda yang tersayang.

 
Okey! sesape nak tengok banyak lagi koleksi handbag Gucci yang gorgeous jom LIKE us at Facebook Kedai Indah okey. Thank you !

Wednesday, May 22, 2013

Handbag ke Singapore

Alhamdulillah! Kedai Indah telah berjaya melebarkan sayap ke oversea. Chewwah! bunyi macam jauh benar yea kan? walhal ke Singapore aje.. Hee.. Sebelum ni memang ada Kedai Indah ada menerima order dari Brunei & Singapore tetapi kitew senyap jea sebab tak tahu nak uruskan payment camner.. huhuu.. 

Tetapi 2,3 hari lepas ada sorang customer ni memang serius nak order handbag coach 58 & purse coach 63 ni. Ingat ke customer macam biase orang Mesia, so rilex jea la. Sekali die hantar message bagitau nak bayar melalui western union. Aiyoo! western union ni ape ke bondo plak? Ni laa dulu tak nak belajar pandai2 sampai oversea. Masuk universiti pun kat Mesia jea pastu mula la poning bilo kena berurusan ke luar negeri ni.


Semua handbag di atas telah sold out yea..
 
Hmm.. dengan ilmu yang kosong di dada Kedai Indah terpaksa menuntut ilmu dengan Prof. Google. Alhamdulillah hampir 1 jam menelaah blog2 pasal Western union  dan cari info cara pos parcel ke oversea, Kedai Indah akhirnya paham. Ooh! sonang jea Jang oi!  hamboi! Berlagaknye..

Western union tu rupenye wang pos ke luar negara. Isi jea borang hantar wang @ borang terima wang western union di pejabat pos tu. Cumanya kalau nak terima wang kena ada fotostat IC penerima sahaja dan isilah maklumat yg diperlukan tu.. Hee.. Detail pasal western union ni nanti kite citer lain kali bila Kedai Indah dah expert skit. Nak cite lebih2 kite baru first time jugak.. ekeekee... 



Namun begitu, terima kasih bebanyak kepada customer Kedai Indah dari Singapore ni. Akhirnya Kedai Indah berjaya melebarkan lagi perniagaan ke Singapura walaupun rasa takut dan berdebar pun ada. Apepun alhamdulillah! segala urusan dipermudahkan-Nya. Syukur!

Sunday, May 19, 2013

Handbag Coach Gorgeous!

Baru-baru ni Kedai Indah ada memperkenalkan Handbag Coach Super Grade yang bercorak Rainbow yang mak ai! cantik giles tuu. Ingat lagi tak? .. Coach Rainbow Super Grade ni memang mendapat permintaan yang agak tinggi daripada customer sampaikan Kedai Indah telah restock banyak kali. Stock Coach ni memang terhad dan Kedai Indah telah stand by stock siap2 untuk anda yang tersayang..

 
 Coach 69, Coach 61 & Coach 54 ini memang ramai yang request tau! this one is Super Grade.. Kualiti memang puas hati babe!


Hari ni Kedai Indah ingin mengumumkan BERITA GEMBIRA kepada customer yang geraamm jea tengok  Coach Rainbow edisi Super Grade yang kat atas ni tapi tak cukup budgetkan? Haa.. Kini ada stock handbag yang baru sampai yang sama patern (corak) & design dengan Coach Rainbow Super Grade hari tu tetapi grade AAA. Harganya hanya RM210 sahaja + free paper bag & free postage lagi tau! sangat-sangatlah murah dan berbaloi! Jom lihat koleksi yang terbaru ini dibawah okey!


 Cantik tak?

Coach 72 hingga Coach 78 adalah stock handbag terbaru dari Kedai Indah tau! Jom order sekarang sebelum out of stock okey!

Sekian dulu. Bye! bye!