Handbags & Closets: 2017

Sunday, May 28, 2017

BAJU KURUNG RAYA MENAWAN

Permata Cinta Esklusif CANTIK, SELESA dan SELAMAT.

bila beli baju kurung mesti bermasalah bahagian pinggul tu. merisaukan 😓.dapat pula kain yang jenis nipis , memang nampak laa bekas alur 'spender'.

tertarik dengan DESIGN yang CANTIK-CANTIK, suka sangat "design" yanng menarik belakang ada corak , depan kosong.

best sangat tau, kain pun jenis berkualiti tinggi , tak nipis , kak long yakin sangat bila pakai tak perlu nak risau, memang tak nampak bekas alur 'spender'.

duduk bangun banyak kali pun masih tak nampak kedut . paling rasa sangat berpuas hati, kualiti material mini kurung ni memang guna yang mahal , kualiti butik tapi HARGA MURAH 😭 .alahai ruginya siapa yang tak 'GRAB' memang sangat berbaloi . cubalah.tak rugi pun. yang rugi bila 'you all' tak 'GRAB' stok yang EDISI TERHAD ni. tak ada nak repeat stock tau.

🌹Jatuh cinta yang berpenjangan dengan baju kurung mini “PERMATA CINTA EKSKLUSIF”. Jawapan pada semua soalan penggayaan dapat diselesaikan dengan corak yang mempersona dan menggamit rasa si pemakai.

1-🌺 pucci latest design mini kurung
2-🌺 kombinasi warna terang yang membangkitkan aura si pemakai
3-🌺 jenis kain-valentino creepe yg tidak melekap di badan
4-🌺 potongan mini kurung yang longgar dan selesa-potongan yg sentiasa mendapat permintaan ramai
5-🌺 material less iron, lembut dan flowy
6-🌺 pinggang kain separa getah
7-🌺 kain lipat batik-mengikut syariat-tidak menampakkan kaki
8-🌺 terdapat dalam saiz SS,S, M,L dan XL,

HARGA JUALAN RM 130 SEMENANJUNG / RM135 SABAH DAN SARAWAK

www.wasap.my/60172404006

#kedaiindah #bajuraya2017 #bajukurungmoden #bajukurungmenawan

Wednesday, May 24, 2017

KURUNG PEPLUM BERGAYA DIHARI RAYA

KURUNG PEPLUM BERGAYA DIHARI RAYA

Kemeriahan menyambut aidilfitri pasti lengkap dengan pakaian raya yang baru & design yang terbaru. Tahun ini Peplum Mewangi Sukma Rindu menjadi salah 1 trend raya yang popular bagi tahun 2017😍

Kenapa ramai yang menyukai peplum mewangi sukma rindu??Apa rahsia disebalik peplum ini..jawapan ada di bawah.
1⃣  Material :

✔material Sakura Creepe yang bermutu tinggi.

✔material yang sangat selesa tidak terlalu tebal, tidak terlalu nipis , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. Anda tidak perlu risau fabrik ini tidak melekat di badan .

2⃣  Ciri-ciri :

✔potongan yang kemas & cantik di bawah punggung dengan alunan peplum yang kemas.

✔baju peplum berzip belakang dan ada dat untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai menampakkan anda kelihatan langsing.

✔ kain yang dijahit sempurna dengan potongan duyung yang kemas dan terperinci.

3⃣ Size : SS, S , M, L, XL

4⃣ Stock : semua "READY STOCK" tidak ada "PREORDER"

5⃣ Warna : 5 pilihan warna yang mewah

💵 HARGA JUALAN : RM 175 (sm) / RM180 (ss)

Uollz tengok je ke?cepat-cepat PM ,submit order .Nanti lambatt dah habis tak ada nak restock .Stock LIMITED EDITON .

#peplum2017 #MewangiSukmaRindu  #MSR #koleksiraya2017 #meletop #raya2017

www.wasap.my/60172404006

Tuesday, May 23, 2017

KURUNG SONGKET BERGAYA

_GEMA PASTEL SONGKET- GPS_

Patern baju kurung pahang yang patuh syariah,longgar di bahagian punggung.
1-Material baju dari jenis kain linen cotton yang berkualiti tinggi dan texture yg menarik.

Selesa dan tidak panas untuk cuaca khatulistiwa Malaysia
2- Untuk skirt/kain lipat batik diperbuat dari jenis kain Sakura Thai Silk.Juga mempunya texture yang sangat lembut dan selesa.

LIMITED edition .  SAIZ SS,S,M,L,XL,XXL DAN XXXL

Baju Kurung  PAHANG

Kain Lipat Batik

HARGA JUALAN SEMENANJUNG RM160 (TERMASUK POS)

HARGA JUALAN SABAH SARAWAK  RM165 (TERMASUK POS)

UNTUK SAIZ XXL ADD RM20
UNTUK SAIZ XXXL ADD RM30

www.wasap.my/60172404006

BAJU KURUNG RAYA CANTIK

BAJU KURUNG RAYA SOPAN DAN ANGGUN

Peminat bunga 'exclusive' dan menawan pasti tidak melepaskan peluang memiliki baju kurung yang special 'Vintage Edition' .Bunga-bunga kecil yang menawan dengan gabungan warna yang menarik menambah seri keayuan si pemakai. 😊

Kombinasi 'pattern' kurung malaysia-moden yang berzip belakang,  berdat, leher baju kurung lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai.

Kain bawah daripada cutting 'Lipat Batik' ( selisih batik ).
Edisi Terhad
Didatangkan dalam 3 edisi berbeza dari 3 material fabrik yang berbeza :

🌼Blossom Vintage Series 1 : BVS-171🌼
1) best quality cotton viscose
✔makin dibasuh makin bertambah sedap.
✔Kain sejuk. amat sesuai dengan iklim panas di Malaysia.
✔tak jarang , tak panas
✔ tak kedut
✔nak menggosok - very minimal iron dalam 20%
✔selesa dan flowy cantik

🌼Blossom Vintage Series 2 : BVS-172🌼
2) best quality bubble chiffon
✔ Material yang tahan lasak
✔tidak jarang dan tak perlu memakai inner
✔tidak mudah kedut dan less ironing needed
✔selesa dan flowy cantik

🌼Blossom Vintage Series 3 : BVS-173 & BVS-174🌼
3) best quality georgette chiffon single layer
✔ Boleh basuh mesin
✔Tak mudah terkoyak
✔ tidak panas/material sejuk
✔ terletak cantik
✔ Senang gosok, lambat kedut memang power.
✔ Nampak biasa tapi tahan lasak

LIMITED SIZE :  SS,S,M,L,XL,2XL,3XL

HARGA JUALAN SEMENANJUNG RM150 (TERMASUK POS)
HARGA JUALAN SABAH SARAWAK  RM155 (TERMASUK POS)

UNTUK SAIZ XXL ADD RM20
UNTUK SAIZ XXXL ADD RM30

www.wasap.my/60172404006

Monday, May 22, 2017

BAJU SONGKET MENAWAN


🔹 SRIKANDI MAHLIGAI SONGKET 🔹

Ada lagi tak SRIKANDI di abad 2020 ni?Rasenya semua kaum wanita layak dipanggil SRIKANDI.Setiap saat dan detik masa yang ada semuanya untuk keluarga dan kerjaya.

Jom take 5. Redakan fikiran dari sibuk seharian. Kalau dapat luangkan masa bercuti lagi menarik kan? Tambah lagi kalau ada new adventure. Cuba sesuatu yang kita tak pernah buat. Kadang-kadang tu tak perlu kemana-mana, dalam rumah sendiri pun boleh dapat pengalaman baru 😬.

Bila design baju pun kami cuba jadi adventurous. Enjoy sangat dapat design & keluarkan pakaian untuk semua. Kami harap akak-akak pun dapat rasakan keseronokannya bila tengok dan pakai koleksi kami ni.Koleksi kali ni menampilkan warna pastel yang lembut dan menawan.😊.

Pernah dengar masakan fusion? ...mesti pernahkan? ...takpun, mesti ada yg pernah dgr nuklear fusion. Hmm, bila 2 benda dicantumkan menjadi satu. Hasilnya luar biasa. Hot and melting tau!
Koleksi baju kurung terbaru ni pun ala-ala fusion traditional & moden. Untuk pastikan akak-akak selesa, kami gabungkan kain tessa valentino korea dan songket berkaki.

Haa, dah berkenan? tapi tak tau nak pilih yang mana satu? Apa kata share koleksi ni dgn kawan2ke...sedara mara ke...Buat voting, yang mana satu buat akak-akak tambah berseri. Hehe, tambah meriahlah proses memilih tu nanti.

Kalau dah buat keputusan, jangan tangguh-tangguh lagi. Terus je PM kami...

Baju MINI KURUNG dan Kain DUYUNG

   🌹 Material : SONGKET INDIA yang dicombine dgn kain plain dari material         KOREAN TESSA VALENTINO CREEPE yang superb quality!
Songket India ni best sangat tau, serap peluh..xgatal..

    🌹 Baju leher baju kurung yang selesa, lengan baju " wudhuk friendly"

    🌹 Kain design 'duyung" memudahkan pergerakan ditambah dengan corak songket berkaki gabungan 2 warna.

    🌹 5 pilihan warna yang "sweet"

    🌹 Available in various sizes : SS,S, M, L, XL, XL,XXL

💵 Harga Jual RM190 semenjung/ RM195 sabah/sarawak

SAIZ XXL ADD RM20

Sms@whatsapp  to  0172404006

www.wasap.my/60172404006

Thursday, May 18, 2017

Handbag Malaysia Online Bergaya

Assalamualaikum...

Wah! Pejam celik pejam cekik tak lama lagi kita akan menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak.  Bulan yang dinanti-nantikan oleh semua umat islam.

Hmmm..para ibu-ibu konfem dah mula sibuk berfikir persiapan untuk menyambut ketibaan bulan puasa nanti dan raya nanti.

Kalau buat persiapan awal2 awal konfem tak kalut pasni. Jangan lupa hadiah untuk ibubapa di hari raya nanti... pasti si ibu dan ayah tersenyum lebar di muka pintu menerima hadiah daripada anakanda mereka.

Koleksi beg tangan bergaya dari kedai indah untuk musim raya dah tiba. Pelbagai design yg cantik2 yg konpem memukau mata dan  merapuhkan iman wanita yg lemah ini..

Lahhai! Mana nak cari design hot camni kan? Pusing habes 1 supermarket yg 8 tingkat tu pon belum konpem jumpa.. kan ?..

Haa.. sekarang hanya dihujung jari saje. Semuanya sampai depan mata... senang gitew!

Sms@whatsapp  to  0172404006 now. Thank you

Koleksi BAJU RAYA MELETOP

.
[ RELEASE TODAY ] - TICK ! TOCK ! TICK ! TOCK ! KOLEKSI TERBARU LAGI!!! WILL BE RELEASE TODAY  !! 
.
.
Haa... koleksi yang di tunggu2 #SAFRABROKED launched today! Wah! Konpem beraya sakan di hari raya nanti. Habis SEDARA MARA satu kampung TERBELIAK bijik mata tengok koleksi Letops #SAFRABROKED
.
.

To olls kesayangan kak MUNY,  plezzz save number akas laju2 okies becoz stok #koleksiTERBARU ini amat terhad!
.
SIZE : 34,36,38,40,42,44,46,48
COLOR : 4 Amazing Color
STATUS : #READYSTOCK
POST OUT : 24 MAY (READY STOCK SHJ)
.
.
P/s : uolls kalau lambat order kompem stok #readystock ne akn #SoldOut! Bila stok ne #SoldOut uolls perlu buat #PreOrder  ETA : 8 JUN.
.
.
Online Order

--> taip 'NAK SAFRA' ke +60172404006
--> KLIK jerr sini
www.wasap.my/60172404006