Handbags & Closets: 2017

Thursday, April 20, 2017

Handbag Online Raya 2017

Assalamualaikum...
Wah! Sedar tak sedar dah tak lama lagi kita akan menyambut bulan Syaaban.. sape yg masih tak habis ganti tue cecepat ganti posa sebelum tiba bulan Ramadhan. Ladies yg dah habis ganti tu boleh lah dah start puasa sunat. Elok kita latih diri kita selalu berpuasa agar sentiasa sihat dan bertenaga selalu kan?...

Koleksi pre ramadhan dah tiba... ada banyak design handbag yg cantik bergaya. Boleh lah matchy2 dengan koleksi baju yang sedondon gitew..

Korang yg dah ada warna idaman tu boleh laa pilih design yg menawan hati.. jangan lupa Sms@whatsapp to 0172404006. Thank you

Www.wasap.my/60172404006

Beg tangan Raya 2017

Assalamualaikum...
Apa khabar semua gorgeous ladies seantero Malaya? Kak Muny doakan kalian semua sihat sejahtera selalu.

Koleksi beg tangan dari Kedai Indah kali ni memang meletops. Sangatlah cantik dan bergaya habis.

Ada banyak design yg membuatkan korang rambang mata.. konfem cik somi pandang sis tak berkelip2 gitew...

Jom! Kita tengok koleksi letops kedai indah. Jangan lupa Sms@whatsapp to 0172404006 now. Thank you

KURUNG SONGKET SRIKANDI SI JANTUNG HATI

🔹 SRIKANDI MAHLIGAI SONGKET 🔹

Ada lagi tak SRIKANDI di abad 2020 ni?Rasenya semua kaum wanita layak dipanggil SRIKANDI.Setiap saat dan detik masa yang ada semuanya untuk keluarga dan kerjaya.

Jom take 5. Redakan fikiran dari sibuk seharian. Kalau dapat luangkan masa bercuti lagi menarik kan? Tambah lagi kalau ada new adventure. Cuba sesuatu yang kita tak pernah buat. Kadang-kadang tu tak perlu kemana-mana, dalam rumah sendiri pun boleh dapat pengalaman baru 😬.

Bila design baju pun kami cuba jadi adventurous. Enjoy sangat dapat design & keluarkan pakaian untuk semua. Kami harap akak-akak pun dapat rasakan keseronokannya bila tengok dan pakai koleksi kami ni.Koleksi kali ni menampilkan warna pastel yang lembut dan menawan.😊.

Pernah dengar masakan fusion? ...mesti pernahkan? ...takpun, mesti ada yg pernah dgr nuklear fusion. Hmm, bila 2 benda dicantumkan menjadi satu. Hasilnya luar biasa. Hot and melting tau!
Koleksi baju kurung terbaru ni pun ala-ala fusion traditional & moden. Untuk pastikan akak-akak selesa, kami gabungkan kain tessa valentino korea dan songket berkaki.

Haa, dah berkenan? tapi tak tau nak pilih yang mana satu? Apa kata share koleksi ni dgn kawan2ke...sedara mara ke...Buat voting, yang mana satu buat akak-akak tambah berseri. Hehe, tambah meriahlah proses memilih tu nanti.

Kalau dah buat keputusan, jangan tangguh-tangguh lagi. Terus je PM kami...

www.wasap.my/60172404006
www.wasap.my/60172404006

Wednesday, April 19, 2017

Jubah Moden Bergaya Meletop 2017

Assalamualaikum..

WAH!!FEFEELING MCM PUTERI KAYANGAN TURUN KE BUMI..
.
PAKAI JERR.. TERUS GOJES!!! Sis ni tak sabar nak tnggu ready stock.. Try sample yg ada jer sbb terlalu gojes bila kat depan mata.. Cer tengok color dia so 'RARE' & 'XCLUSIF' u olls..
.
"KAK,, TAK SABAR NYE NAK GRABS.. DAH GOJES DAH SY NI.. SY TERUS PAYMENT YER UTK LOCK ORDER, TAKUT TERLEPAS KOLEKSI GOJES CAMNE"
.
.
NOW.. ada masa lgi utk u olls LOCK ORDER.. PRE-ORDER dri 15 hingga 25april.. Kalau order sekarang.. Confirm u olls dpat hrga 'SPECIAL'.. So.. jangan berlengah lagi..
.

Whataspp  SEKARANG...
.
>>  www.wasap.my/60172404006
.
>> www.wasap.my/60172404006

.

... KALAU NAK HRGA SPECIAL.. Jangan abaikan post ini..

#caryazara #kedaiindah #officialagentcaryazara #blousemuslimah #jubahmuslimah #caryazaralovers #cantikbergaya #caryazaraofficial

Saturday, April 15, 2017

Handbag paling hot di Malaysia

Assalamualaikum...
Wah! Sedar tak sedar hampir 40 hari lagi kita akan bertemu dengan bulan Ramadhan Al-Mubarak... haa.. gorgeous ladies semua mesti dah pikir handbag apa nak pakai nak gi majlis berbuka nantikan? ..

Maklumlah bulan posa mesti banyak majlis yg akan dihadiri.. kan? ... jom! Kita tengok koleksi beg tangan kedai indah yg meletops!... lahhai! Semuanya cantik dan pening nak pilih...

Kalau dah berkenan tu cecepat whatsapp gambar kat akaks okey. Sms@whatsapp to 0172404006 now. Harga kasih sayang jea Jah oi...