Handbags & Closets: 2017

Sunday, July 30, 2017

Handbag Wanita Malaysia

Assalamualaikum...

Apa khabar jelitawan  seantero Malaya? Kak Muny doakan kalian sihat dan jelita sepanjang masa.

Koleksi handbag Wanita yang tercantik seantero Malaya dah sampai. Ada banyak koleksi beg tangan yg buatkan korang hilang pertimbangan... sebabnya semuanya cantik-cantik. 

Ada yang sling bag, tote bag dan bagpack pun ada. Boleh la sis yang letops ni semua sesuaikan untuk event yg sesuai. Takde la main taram jea.... 1 handbag seumur hidup. Oh no no no! Please....

Apa kata kita usha2 dulu handbag Wanita Bergaya tercantik di seluruh dunia ni.. jangan lupa Sms@whatsapp to 0172404006 now. Thank you 

Friday, June 9, 2017

BAJU RAYA MENAWAN

[ #KINI DILANCARKAN SKRNG!! ] - "TERBARUUU 'ATELIA 3D LUXE', LEBIH MENYENGATTT !! REZEKI BERGANDA, DAPATKN 3 #BONUS ISTIMEWA HNYA UTK HARI INI (JUMAAT) SHJA !!"
.
(Ps - whajib share & tag bff yg tak jumpa2 lagi baju RAYA gojes tuu..)
.
...sebelum itu, WAJIB kak MUNY INGATKAN bahawa kuantiti utk ATELIA 3D LUXE kali ini amat #TERHAD! Kalau xnak #kuciwaaaa, kak MUNY  advice uolls bertindak sekarang! SERIUS! Lebih2 lagi apabila ada 4 BONUS ISTIMEWA yg blh buat uolls mnanges berguling-guling kalau xbeli hari ini! NAK TAHU ..? Baca post ini smpai habis.. 😊
.
.
-----------------
INFO DESIGN : LUXE EDITION !
-----------------
[+] Korean Chiffon (high quality)
[+] 3D Floral Accesory
[+] Aksesori Korean Stone
[+] Bff Friendly & Wudhuq Friendly
[+] SIZE : 34,36,38,40,42,44,46,48
.
[1.] BONUS 'EARLY BIRD' PRICE
'Early Bird' Price : RM229 +RM8postage
NP : RM259 +RM8 postage

www.wasap.my/60172404006

Thursday, June 8, 2017

JUBAH MUSLIMAH MENAWAN

NEW ITEM ARRIVAL !! DRESS RAYA TERBARU ❤❤ NEW..NEW.. NEW

Ternyata anggun dan tampil eksklusif dengan EDORA ROSALYN DRESS.
.
Corak yang mewah , potongan yang simple dan menawan , material dress yang "BERFLOWY CANTIK". Serius!! Memang cantik sangat. Owh ya, ibu yang menyusu boleh pakai tak? Mestilah boleh sebab BF-FRIENDLY.
.
.
Lihat sendiri alunan material yang terjatuh, alur kain yang cantik. Memperkenalkan fabrik Sakura Creepe Silk yang berkualiti tinggi, material yang mewah boleh didapati dengan harga yang mampu milik.
.
.
Bijak memilih , bijak membeli pilihan yang tepat bila anda memiliki Edora Rosalyn Dress kerana :
.
🌷 sekali, dua kali tiga kali memandang tak jemu-jemu.Cantik coraknya yang tidak terlalu padat mengikuti trend semasa.
.
🌷 material : Sakura Creepe Silk yang SELESA, mewah dan berkualiti tinggi ( material yang lembut tapi tahan lasak, tidak jarang, tidak luntur warna , mempunyai 'flowy' yang cantik apabila anda menggayakannya.
.
🌷 saiz : memang boleh pakai sedondon dengan mama, kakak , adik dari saiz S ,M,L, XL,XXL, XXXL
.
🌷 ada poket di sebelah kanan dress
.
🌷 semestinya BF-FRIENDLY
.
🌷 saiz xxl - tambah rm20 , saiz xxxl- tambah rm30

Potongan EDORA ROSALYN DRESS ni jenis 'CUTTING LOOSE' .Selesa & selamat untuk dipakai.
❌ jarang
❌ kecut
❌ berbulu lepas basuh
❌ renyuk

YANG PALING BEST- kan, 😊😊 BELI BAJU RAYA DAPAT DUIT RAYA.(kami bagi dalam bentuk diskaun)

Dress terbaru ni  HARGA : ~RM150 SM / RM 155 SS~
(sempena raya kita bagi rm10 duit raya..jadi *HARGA PROMOSI RAYA RM140* )

✔saiz xxl - tambah rm20 , saiz xxxl- tambah rm30
✔sabah sarawak postage tambah RM5

www.wasap.my/60172404006
#dress #EDORAROSALYNDRESS #ERD #koleksiraya2017 #meletop #raya2017 #duitraya

KURUNG SONGKET MENAWAN

🔹 SRIKANDI MAHLIGAI SONGKET 🔹

Ada lagi tak SRIKANDI di abad 2020 ni?Rasenya semua kaum wanita layak dipanggil SRIKANDI.Setiap saat dan detik masa yang ada semuanya untuk keluarga dan kerjaya.

Jom take 5. Redakan fikiran dari sibuk seharian. Kalau dapat luangkan masa bercuti lagi menarik kan?
.
.
Tambah lagi kalau ada new adventure. Cuba sesuatu yang kita tak pernah buat. Kadang-kadang tu tak perlu kemana-mana, dalam rumah sendiri pun boleh dapat pengalaman baru 😬.
.
.
Bila design baju pun kami cuba jadi adventurous. Enjoy sangat dapat design & keluarkan pakaian untuk semua. Kami harap akak-akak pun dapat rasakan keseronokannya bila tengok dan pakai koleksi kami ni.Koleksi kali ni menampilkan warna pastel yang lembut dan menawan.😊.

.
.
Pernah dengar masakan fusion? ...mesti pernahkan? ...takpun, mesti ada yg pernah dgr nuklear fusion. Hmm, bila 2 benda dicantumkan menjadi satu. Hasilnya luar biasa. Hot and melting tau!
.
.
.
Koleksi baju kurung terbaru ni pun ala-ala fusion traditional & moden. Untuk pastikan akak-akak selesa, kami gabungkan kain tessa valentino korea dan songket berkaki.

Haa, dah berkenan? tapi tak tau nak pilih yang mana satu? Apa kata share koleksi ni dgn kawan2ke...sedara mara ke...Buat voting, yang mana satu buat akak-akak tambah berseri. Hehe, tambah meriahlah proses memilih tu nanti.

Kalau dah buat keputusan, jangan tangguh-tangguh lagi. Terus je PM kami... Baju MINI KURUNG dan Kain DUYUNG
.
🌹 Material : SONGKET INDIA yang dicombine dgn kain plain dari material  KOREAN TESSA VALENTINO CREEPE yang superb quality!
.
Songket India ni best sangat tau, serap peluh..xgatal.. 🌹 Baju leher baju kurung yang selesa, lengan baju " wudhuk friendly"
.
🌹 Kain design 'duyung" memudahkan pergerakan ditambah dengan corak songket berkaki gabungan 2 warna.
.
🌹 5 pilihan warna yang "sweet"
.
🌹 Available in various sizes : SS,S, M, L, XL, XL,XXL 💵 Harga SALE RM180 semenjung/ RM185 sabah/sarawak.
.
💵 Harga ASAL RM190 semenjung/ RM195 sabah/sarawak

Sms@whatsapp to  0172404006 now. Thank you

www.wasap.my/60172404006

Wednesday, May 31, 2017

PEPLUM RAYA MENAWAN

Kemeriahan menyambut aidilfitri pasti lengkap dengan pakaian raya yang baru & design yang terbaru. Tahun ini Peplum Mewangi Sukma Rindu menjadi salah 1 trend raya yang popular bagi tahun 2017😍

Kenapa ramai yang menyukai peplum mewangi sukma rindu??Apa rahsia disebalik peplum ini..jawapan ada di bawah.
1⃣  Material :
✔material Sakura Creepe yang bermutu tinggi
✔material yang sangat selesa tidak terlalu tebal, tidak terlalu nipis , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. Anda tidak perlu risau fabrik ini tidak melekat di badan .

2⃣  Ciri-ciri :
✔potongan yang kemas & cantik di bawah punggung dengan alunan peplum yang kemas
✔baju peplum berzip belakang dan ada dat untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai menampakkan anda kelihatan langsing
✔ kain yang dijahit sempurna dengan potongan duyung yang kemas dan terperinci.

3⃣ Size : SS, S , M, L, XL

4⃣ Stock : semua "READY STOCK" tidak ada "PREORDER"

5⃣ Warna : 5 pilihan warna yang mewah

💵 HARGA JUALAN : RM 175 (sm) / RM180 (ss)

Uollz tengok je ke?cepat-cepat PM ,submit order .Nanti lambatt dah habis tak ada nak restock .Stock LIMITED EDITON .

Sms@whatsapp  to  0172404006.

#peplum2017 #MewangiSukmaRindu  #MSR #koleksiraya2017 #meletop #raya2017

Handbag Wanita Bergaya 2017

Assalamualaikum...

Apa khabar semua? Kak Muny doakan kalian berada dlm keadaan sihat sejahtera. Haa.. hari ni posa tak? Emm.. kalau yg tak dapat posa tu cover2 la skit yea... heheh...

Sambil2 menunggu waktu berbuka tu.. jom! Kita usha dulu koleksi handbag yg cantik bergaya..

Stok  nak dekat raya ni memang cun melecun. Boleh matchy2 dengan baju raya dan kasut raya nanti...konpem meletops! Lahhai! Rugi kalau tak grab awal2 tau.

Sms@whatsapp to 0172404006 now. Thank you