Handbags & Closets: May 2017

Monday, May 22, 2017

BAJU SONGKET MENAWAN


🔹 SRIKANDI MAHLIGAI SONGKET 🔹

Ada lagi tak SRIKANDI di abad 2020 ni?Rasenya semua kaum wanita layak dipanggil SRIKANDI.Setiap saat dan detik masa yang ada semuanya untuk keluarga dan kerjaya.

Jom take 5. Redakan fikiran dari sibuk seharian. Kalau dapat luangkan masa bercuti lagi menarik kan? Tambah lagi kalau ada new adventure. Cuba sesuatu yang kita tak pernah buat. Kadang-kadang tu tak perlu kemana-mana, dalam rumah sendiri pun boleh dapat pengalaman baru 😬.

Bila design baju pun kami cuba jadi adventurous. Enjoy sangat dapat design & keluarkan pakaian untuk semua. Kami harap akak-akak pun dapat rasakan keseronokannya bila tengok dan pakai koleksi kami ni.Koleksi kali ni menampilkan warna pastel yang lembut dan menawan.😊.

Pernah dengar masakan fusion? ...mesti pernahkan? ...takpun, mesti ada yg pernah dgr nuklear fusion. Hmm, bila 2 benda dicantumkan menjadi satu. Hasilnya luar biasa. Hot and melting tau!
Koleksi baju kurung terbaru ni pun ala-ala fusion traditional & moden. Untuk pastikan akak-akak selesa, kami gabungkan kain tessa valentino korea dan songket berkaki.

Haa, dah berkenan? tapi tak tau nak pilih yang mana satu? Apa kata share koleksi ni dgn kawan2ke...sedara mara ke...Buat voting, yang mana satu buat akak-akak tambah berseri. Hehe, tambah meriahlah proses memilih tu nanti.

Kalau dah buat keputusan, jangan tangguh-tangguh lagi. Terus je PM kami...

Baju MINI KURUNG dan Kain DUYUNG

   🌹 Material : SONGKET INDIA yang dicombine dgn kain plain dari material         KOREAN TESSA VALENTINO CREEPE yang superb quality!
Songket India ni best sangat tau, serap peluh..xgatal..

    🌹 Baju leher baju kurung yang selesa, lengan baju " wudhuk friendly"

    🌹 Kain design 'duyung" memudahkan pergerakan ditambah dengan corak songket berkaki gabungan 2 warna.

    🌹 5 pilihan warna yang "sweet"

    🌹 Available in various sizes : SS,S, M, L, XL, XL,XXL

💵 Harga Jual RM190 semenjung/ RM195 sabah/sarawak

SAIZ XXL ADD RM20

Sms@whatsapp  to  0172404006

www.wasap.my/60172404006

Thursday, May 18, 2017

Handbag Malaysia Online Bergaya

Assalamualaikum...

Wah! Pejam celik pejam cekik tak lama lagi kita akan menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak.  Bulan yang dinanti-nantikan oleh semua umat islam.

Hmmm..para ibu-ibu konfem dah mula sibuk berfikir persiapan untuk menyambut ketibaan bulan puasa nanti dan raya nanti.

Kalau buat persiapan awal2 awal konfem tak kalut pasni. Jangan lupa hadiah untuk ibubapa di hari raya nanti... pasti si ibu dan ayah tersenyum lebar di muka pintu menerima hadiah daripada anakanda mereka.

Koleksi beg tangan bergaya dari kedai indah untuk musim raya dah tiba. Pelbagai design yg cantik2 yg konpem memukau mata dan  merapuhkan iman wanita yg lemah ini..

Lahhai! Mana nak cari design hot camni kan? Pusing habes 1 supermarket yg 8 tingkat tu pon belum konpem jumpa.. kan ?..

Haa.. sekarang hanya dihujung jari saje. Semuanya sampai depan mata... senang gitew!

Sms@whatsapp  to  0172404006 now. Thank you

Koleksi BAJU RAYA MELETOP

.
[ RELEASE TODAY ] - TICK ! TOCK ! TICK ! TOCK ! KOLEKSI TERBARU LAGI!!! WILL BE RELEASE TODAY  !! 
.
.
Haa... koleksi yang di tunggu2 #SAFRABROKED launched today! Wah! Konpem beraya sakan di hari raya nanti. Habis SEDARA MARA satu kampung TERBELIAK bijik mata tengok koleksi Letops #SAFRABROKED
.
.

To olls kesayangan kak MUNY,  plezzz save number akas laju2 okies becoz stok #koleksiTERBARU ini amat terhad!
.
SIZE : 34,36,38,40,42,44,46,48
COLOR : 4 Amazing Color
STATUS : #READYSTOCK
POST OUT : 24 MAY (READY STOCK SHJ)
.
.
P/s : uolls kalau lambat order kompem stok #readystock ne akn #SoldOut! Bila stok ne #SoldOut uolls perlu buat #PreOrder  ETA : 8 JUN.
.
.
Online Order

--> taip 'NAK SAFRA' ke +60172404006
--> KLIK jerr sini
www.wasap.my/60172404006

Baju Kurung Raya 2017 Bergaya



Ehemmsss...


Korang tema raya tahun ni warna apa?


Rasanya korang dah boleh start fikir dan intai2 sebab sedar tak sedar tak lama lagi dah nak masuk ramadhan.


Bila kita  buat persiapan raya awal2... barulah dapat  berpuasa dengan tenang... Baju pon banyak SAIZ dan warna... lagi senang nak order. Harga pon Jimat!


Beli online ni UNTUNG berganda2 kerana korang tak payah ke supermarket diiringi pengawal peribadi yg kecik2 tu.. buatnya mengamuk mase nak pilih baju raya konpem Mommies HILANG MOOD kan?...lagi pon JIMAT DUIT sebab tak payah keluar duit nak beli menan pengawal2 peribadi tu... tak gitew..sambil goyang kaki kat depan laptop tu terus jea tekan maybank2u... tunggu 3 hari baju raya dah sampai... selesai!


#BAHAGIA IDOP Den..


 psst!... Depa pon tak tau mummy dia kaki shopping.. tak gitew?

⚜GURINDAM JIWA SONGKET- GJS⚜

        🔰 Patern baju kurung malaysia yang patuh syariah,longgar di bahagian punggung.
        🔰 1-Material baju dari jenis kain Twill Paloma yang berkualiti tinggi - HOT SELLING FABRIC!
        🔰 Selesa dan tidak panas untuk cuaca khatulistiwa Malaysia
        🔰 2- Untuk skirt/kain lipat batik diperbuat dari jenis kain Sakura Thai Silk.Juga mempunya texture yang sangat lembut dan selesa.

        ❗❗ LIMITED edition .  SAIZ SS,S,M,L,XL,XXL DAN XXXL
        ✅ Baju Kurung  MALAYSIA
        ✅ Kain Lipat Batik

       💰 HARGA JUALAN SEMENANJUNG RM160 (TERMASUK POS)
       💰 HARGA JUALAN SABAH SARAWAK  RM165 (TERMASUK POS)

        💰 UNTUK SAIZ XXL ADD RM20
        💰 UNTUK SAIZ XXXL ADD RM30


Www.wasap.my/60172404006

Www.wasap.my/60172404006




Tuesday, May 16, 2017

Baju Raya 2017 Meletop


❤MODEN MUGHNY AYUDIA❤

        ❗❗MMA . - SPECIAL EDITION !! LIMITED STOCK .❗❗
        ❗❗Cutting Kurung Moden yang exclusive.❗❗
        Kain duyung
        Baju diperbuat dari Material Kain Galaxy Silk Berkualiti Gred A ++ dan kain Tessa Metalic dari Korea.
        Dipadankan dengan 'panel blocking' di lengan dan bawah baju ( bahagian depan sahaja) menaikkan seri anggun si pemakai .     
        READY STOCK. -
        HARGA JUAL(SP): RM 150 (SM)   RM155 (SS)
        LIMITED SIZE: SS, S, M , L, XL 

💰 HARGA SALE RM120 SM/ RM125SS 💰

www.wasap.my/60172404006

Beg Tangan Raya Online

Assalamualaikum...

Wah! Apa khabar semua? Kak MUNY doakan kalian sihat sejahtera. Sedar tak sedar tak lama lagi kita akan menyambut Ramadhan Al-Mubarak.

Lahhai! Wanita dan ibu2 pastinya dah mula kalut nak fikir persiapan apa yg perlu dibuat  untuk menyambut raya nanti.

Koleksi handbag yg terbaru dari Kedai Indah kali ni memang meletops. Sangatlah cantik  menarik.  U olls! Konpem bergaya sakan di pagi raya nanti.

Sms@whatsapp  to 0172404006 now. Thank you