Handbags & Closets

Sunday, January 15, 2017

Gelang Bangle Cantik Menawan

Assalamualaikum.... kalau sebelum ni kak muny asyik update sal handbag jea. Okey kali ni kita ada new collection yg cantikk sangat2 tau... haaa...

Kali ni Muny ingin perkenalkan koleksi bangle yg cantik menggoda jiwa. Koleksi bangle yg menjadi trending sekarang ni mmg cun melecun. Para jelitawan wajib sekurang2nya  ada simpan at least 1 koleksi. Rugi tau kalau tak grab .. batu permatanya adalah zircon dan berkualiti tinggi.  Sangat laa shining menghelip menghelap sepanjang masa ok.

SAIZ 19 cm.
Stainless steel
Warranty 1 month

Haaa... Rebut pada harga istimewa.
Normal price RM69. Rebut pada Offer price RM45 only. Free box +  free postage. 

Sms@whatsapp to 0172404006 now.

#bangle
#women accessories
#banglebracelets
#trendingmalaysia
#kedaiindah

Saturday, January 14, 2017

Pemborong Handbag Kuala Lumpur

Assalamualaikum

Special buat tuan puan yg mencari koleksi handbag yg cantik bergaya kat KL ni tak payah penat2 naik bas dtg KL tau. Kali ni Kedai Indah menawarkan koleksi handbag idaman hati yg cantik menawan.

Jom! Kita lihat koleksi beg tangan dari Kedai Indah yg terkini. Sms@whatsapp to 0172404006 to order now. Thank you

Handbag Online Malaysia Terbaru

Assalamualaikum..

Special buat korang yg sedang mencari beg tangan cantik bergaya. Kedai Indah menawarkan koleksi yg membuatkan korang takleh tidoq malam. Ahaks!

Koleksi kali ni memang hot and stylo! Ada pelbagai design dan warna idaman hati. Para jelitawan yg iman rapuh tu mmg nanges kalau terlepas. Nak buat camne sume cantik giler..

Sebelum habis korang kena cecepat booking  ok. Sms@whatsapp to 0172404006 now. Thank you

Beg Branded yg Bergaya

Assalamualaikum.
Salam hujung minggu buat korang yg sedang berehat2 di rumah. Pernah tak korang rasa malas cam jea nak keluar rumah tapi nak shopping?... bersyukur kita hidup di zaman serta canggih ni segala nya hanya dihujung jari kan?

Tak payah penat2 drive dan parking pon tak payah bayar. Hanya online saje barang anda sampai depan mata. Best giler kan? ...

Okey! Special buat korang yg suka handbag branded tapi nak jimat jomm kita usha2 koleksi handbag kedai indah yg terkini. Ada pelbagai koleksi yg buatkan korang rambang mata... hahah.. jom!

Emmm...kalau ada yg berkenan tu cecepat  sms@whatsapp to 0172404006 to order now. Thank you

Tuesday, January 10, 2017

Branded Handbag Malaysia

Assalamualaikum...

Menjelang tahun baru 2017 ni mesti dah banyak idea dan Impian yang korang rancang.  Tahun baru mesti penampilan baru, yg pasti lebih anggun, menawan dan sopan gitew.. kan?

Tahun baru 2017 ni banyak koleksi handbag branded yang cantik dah sampai. Ada banyak design yg meletops special utk korang.  Ada pelbagai warna yg cantik menawan boleh korang matchy2 dengan pakaian yang bersesuaian.

Jom! Kita lihat koleksi beg tangan  branded Malaysia terkini yg cantik bergaya. Kalau ada dah berkenan pm 0172404006 to order now. Thank you