Handbags & Closets

Friday, September 23, 2016

Handbag Online Cantik Menawan

Assalamualaikum...

Wah! Seronoknya bersantai-santai dirumah dihujung minggu yang bahagia ini. Kalau boleh nak stop jea masa tu biar hari Sabtu jea selama2nya. Hahahaaa...

Sambil duk fikir nak masak menu special tengahari ni.. kak muny nak habaq koleksi terbaru dari Kedai Indah dah sampai. Haa.. ape2 sebelum mommies gojes nak jamu2 mata tu... boleh laa keluarkan ayam, ikan,daging dari peti ais tu. Biar lembut dulu sebelum boleh masak sedap2 hari ni. haa.. kot2 Nanti terlupa plak  nayaa...

Jom! Kita jamu2 mata pilih yang mana idaman kalbu. Jangan lupa naa... picit-picit laa cik abang lebih2 skit moga2 di sudi nak velanja isterinya yg tercinta ini... ken?... ahaks!

Jom! Nanti contact kak muny naa...pssst!

017-240 4006
017-240 4006
017-240 4006
017-240 4006



Beg Tangan Online Murah

Assalamualaikum.
Apa khabar semua? Kak Muny doakan kalian ssmuanya sihat gembira selalu. Tambah2 semalam hari gaji seantero Malaya bagi yg kerja gomen. Konpem2  memasing senyum sampai telinge. Tak gitew?

Okey! Koleksi beg tangan dari Kedai Indah kali ni memanglah meletops tau. Sangat cantikk dan banyak design yg buatkan korang huru-hara tka leh nak tido sebab sume cantikkkkk...

Ops! Kak muny nak habaq stock handbag2 yang dalam entry bulan2 lepas kebanyakannya dah sold out tau. Stock handbag ni memang kejap jea ada pastu licin daa. Nanges kalau terlepas handbag idaman korang.

Jom! Kita cuci2 mata dihujung minggu dengan koleksi cun melecun dari Kedai Indah. Jangan lupa Sms@whatsapp to 0172404006 to order now. Thank you

017-240 4006 - Muny
017-240 4006 - Muny
017-240 4006 - Muny

MACAMANE NAK CARI SIDE INCOME?

Korang nak tak cari side income SENANG GILER & paling best TANPA MODAL?

Wah! Camner tu?

Jom! Sertai DROPSHIP Kedai Indah dengan hanya perlu membayar yuran KOMITMEN  sekali sahaja. 

Paling syok! COACHING ONLINE disediakan. Anda hanya IKLANkan sahaja. 

Camne nak daftar?
Whatsapp sekarang :
017 240 4006
017 240 4006
017 240 4006

Thank you

Saturday, September 3, 2016

JUBAH CANTIK DAN SELESA


Jubah Lace Azalia yang simple dan gorgeous ni sesuai untuk digayakan di pagi Aidiladha nanti. Sangat laaa cantik dan paling best kainnya memang selesa sangat tau.

😍😍Kelebihan Kain😍😍
💘Como crepe nama diberi
💘kain sejuk
💘kain sangat selesa
💘corak menarik
💘Lace Prada
💘kain berat
💘kain berkualiti tinggi
💘tak perlu gosok
💘kain tidak kecut

Sms@whatsapp to 0172404006 now.

✴✴Jahitan ✴✴

✔Jahitan kemas
✔Ditempah khas dari penjahit berpengalaman
✔ukuran selesa dan terletak pada badan
✔mempunyai zip dibahagian depan (nursing friendly)
✔mempunyai zip dibahagian tangan (Wudu' Friendly)
✔ukuran A cut yang sangat menarik

Harga biasa RM180 shj/ SS RM190 shj
Harga offer hanya RM159 shj/ SS RM165 shj

Sms@whatsapp to 0172404006

Beg Tangan Murah Cantik

Assalamualaikum
Selamat berhujung minggu buat semua jelitawan seantero Malaya. Kak Muny sentiasa doakan anda semua berada dalam keadaan sihat dan menawan sentiasa.

Kepada yang bosan2 tu senyum 2 lah skit sebab kak muny nak tunjukkan korang koleksi handbag bag terkini cun melecun tau. Ada banyak design yg hot. Konfem pening korang nak pilih tau... heee...

Jom! Kita hiburkan hati dengan handbag2 yang cantik dan bergaya gitew. Jangan lupa Sms@whatsapp to 0172404006 sekarang. Terima kasih.

BLOUSE CANTIK BERGAYA

Assalamualaikum.

Wah! Apa khabar semua jelitawan seantero Malaya? Kak Muny doakan kalian sihat menawan dan bergaya sepanjang zaman okey.

Kalu ni kak muny nak habaq mai koleksi ekslusif Blouse Sweet Evolet yang cantik bergaya. Designnya simple bergaya. Sesuai untuk digayakan dengan skirt kosong atau bercorak.  Nampak vogue gitew.

Paling best! Blouse Muslimah ini jahitannya berkualiti Tinggi menjamin keselesaan & keanggunan.

Sms@whatsapp to 0172404006 now.

✔Fabric jenis Peach Koshibo Berkualiti tinggi
✔Tidak jarang
✔ Tidak Panas
✔100%  Polyester  
✔ BAHAGIAN TANGAN GETAH
✔Lace Sulam dijahit dibahagian Tengah
✔ SIZE . S,M,L,XL,XXL
   
💰 HARGA OFFER hanya RM 85 shj/SS  RM 90 shj ( FREE POSTAGE)
   
☑ Saiz XXL add RM5 shj

Sms@whatsapp to  0172404006 now.

      ** GAMBAR / COLOR Baju  ADALAH 90% REAL COLOR