Handbags & Closets

Tuesday, October 10, 2017

Shawl Cantik Bergaya

Assalamualaikum para ladies yang bergaya seantero  Malaya. Apa khabar? Kak Muny doakan kalian semua sihat sejahtera dan bergaya cantik sepanjang hari... gitew!

Wah! rupanya dah lama kak Muny tak update blog yea. Bukan dah lupa tapi tak sempat... (sebenarnya malas.. kan ?)... wakakaa...

Jom! kita lihat koleksi tudung NEALOFAR gred 1:1. Cantik dan selesa u olls... Harga pun jimat berbaloi2...

Kalau dah berkenan tu sms@whatsapp to 0172404006 now. Thank you

Sunday, September 10, 2017

BLOUSE CANTIK MENAWAN

assalamualaikum...

Wah! ramai ladies yg jelita sedang mencari blouse yang cantik.. walaupun nak pakai untuk jenjalan santai tapi mesti nak nampak cantik bergaya kan? baru laa rasa confident  gitew.

koleksi blouse terbaru dari kedai indah kali ni memang hott dan bergaya habis. saiznya ada FREE  muat untuk Saiz S to L only tau.

Normal price RM99 tp kita offer hanya RM75 sahaja. murah jea kan? jangan lupa sms@whatsapp to 0172404006 sekarang.

Terima kasih.

Handbag Online Malaysia

Assalamualaikum...

apa khabar semua? Kak Muny doakan kalian berada dlm keadaan sihat dan sejahtera.

wah! mood cuti selepas raya masih tak habis. kaalu boleh nak cuti sepanjang tahun... syok gitew!...

Jom! kita cuci mata dulu untuk koleksi beg tangan cantik bagi mengubat hati yg masih rindukan kampung halaman... (kak muny ler tu)...

kalau dah berkenan tu cecepat sms@whatsapp 0172404006.

terima kasih

Sunday, July 30, 2017

Handbag Wanita Malaysia

Assalamualaikum...

Apa khabar jelitawan  seantero Malaya? Kak Muny doakan kalian sihat dan jelita sepanjang masa.

Koleksi handbag Wanita yang tercantik seantero Malaya dah sampai. Ada banyak koleksi beg tangan yg buatkan korang hilang pertimbangan... sebabnya semuanya cantik-cantik. 

Ada yang sling bag, tote bag dan bagpack pun ada. Boleh la sis yang letops ni semua sesuaikan untuk event yg sesuai. Takde la main taram jea.... 1 handbag seumur hidup. Oh no no no! Please....

Apa kata kita usha2 dulu handbag Wanita Bergaya tercantik di seluruh dunia ni.. jangan lupa Sms@whatsapp to 0172404006 now. Thank you