Handbags & Closets

Thursday, December 1, 2016

PENING NAK CARI HADIAH UNTUK SUAMI?

BIRTHDAY HUBBY dah DEKAT? TAK tau nak bagi Hadiah apa?

Hmm.. pening jugak nak cari barang2 lelaki yg sesuai dengan jiwa suami kan? .. kalau ada pun harga Sakit jantung plak.

Nasib baik ada OFFER ARMANI CHEST BAG ni . Dapatlah BUAT SURPRISE nanti... Mesti Hubby SERONOK!.. Hmm.. Harga BERBALOI2. Dapat 1 set plak tue. Mana nak cari kan? Order plak sekejap jea dah sampai.

Pm 0172404006 now. Thank you

Baju KEBAYA Cantik Menawan

KEBAYA LAGENDA MAHSURI

Anggun dan bergaya sopan berkebarung-KEBAYA dan KURUNG

Special Modern Design dengan zip sembunyi di bahagian depan kebaya menggantikan butang.

LIMITED EDITION : Potongan kebarung berdat di belakang baju untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai.

✴Kain jenis lavenzi cotton yang minimal iron dan texture yang menarik serta tidak panas

✴Kain lipat /selisih batik yang patuh syariah (tidak nampak kaki) diperbuat dari jenis kain batik cotton juga

HARGA JUALAN SEMENANJUNG RM170 saje/ SS RM175 jer.. (TERMASUK POS)

Sms@whatsapp to 0172404006 now. Thank you

Baju Kurung Cantik Bergaya

Beribu batu ku lihat kamu,
Cantiknya bak irama dan lagu,
Dipandang manis kurung moden chunky beads ditaburi di atas material mewah Roberto Cavalli silks tidak pernah jemu,
Oh cik adik puan yang manis belilah 1 buat hubby terpaku-paku !!!!!!!!!!!!!❤❤

.
Promosi best price yang buatkan anda mengigit jari rugi tau kalau tak GRAB peluang sekarang kenapa❓❔

Sebab harganya memang sangat-sangat dan sangat WOW😱!!
minyak naik, tol naik, semua naik
kami turunkan lagi harga😭😭 dulu RM220.....
kiniii... RM130 (siap pos semenanjung tau, sabah sarawak tambah rm10 jer)
anda sudah JIMATTT RM90

apa tunggu lagi..jangan biar anda menggigit jari...🙄🙄

Jangan TUNNGU LAMA2...order sekarang cik puan yang manis!!

Beg Tangan Malaysia

Jemputan KENDURI banyak tapi TAKDE HANDBAG yg bergaya?

Hujung2 tahun begini ramai yg buat kenduri. Sampai pening nak pilih baju dan Handbag. Asyik2 pakai yg sama. Hmmm...bosan kan? Nak laa gojes macam org lain.

Apa lagi jom kita cuci2 mata dulu. koleksi handbag yg gojes mojes dari Kedai Indah kali ni konfem buat korang pening. Semuanya cantikkk menarik. Tapi limited stock tau.

Korang yg dah berkenan tu cecepat pm 0172404006 utk booking tau. Tq

Sunday, November 20, 2016

Handbag Online Bergaya

Assalamualaikum...
Apa khabar jelitawan Kedai Indah yg cun melecun. Kak MUNY doakan kalian semuanya sihat sejahtera dan cantik bergaya sepanjang masa.

Sedar tak sedar kan tahun 2016 ni dah sampai penghujungkan? Wah! Cepatnya masa berlalu..banyak tak Impian dan  kejayaan di kecapi pada tahun ni? Kalau ada impian yang masih tak tercapai tu. Kita forward tahun depan okes..


Kak Muny doakan semoga tahun 2017 membawa kejayaan yang gemilang buat anda semua. Semoga Impian anda tercapai... amin3x.

Koleksi beg tangan end of year dari Kedai Indah kali ni memang meletops!. Semuanya cantik bergaya. Korang mesti pening nak pilih tau... haa...  biasanya hujung2 tahun ni banyak kenduri perlu dihadiri. Pastinya banyak baju dan handbag yang sedondon @ sepadan perlu di cari tak gitew? ... jom! Kita usha2 dulu naa...

Kalau nak harga special pm kak muny 0172404006. Jangan lupa bagi gambar handbag naaa...  Thank you

Saturday, November 19, 2016

Beg Tangan BONIA Murah

Assalamualaikum.
Selamat berhujung minggu buat korang yg sedang berehat2 di rumah. Sedar tak sedar, esok dah Isnin.. huhuu.. kena kerja cam biased balik.. alaa...

Bagi menghiburkan hati sendiri tu jom kita tengok koleksi beg tangan terbaru ala2 BONIA yg cun melecun.. lahhai!

Paling syok! Koleksi kali ni korang akan dapat FREE JAM ataupun. Black head remover. Boleh pilih salah satu tau.

Jom! Sms@whatsapp to 0172404006 to order now. Thank you