Handbags & Closets

Thursday, November 23, 2017

Handbag Online Malaysia Terbaru

Assalamualaikum buat semua followers kedai indah. apa khabar ? musim2 hujan cam ni kalau boleh nak duk bawah selimut jea. malas nak keluar rumah..kan?...

Tapi kalau yg kerja tu terpaksa laa jugak gagahkan diri ke ofis. Sambil2 duk lepak2 kat pejabat waktu2 rehat ni apa kate kita windowww shopping handbag cecantik dulu... koleksi DKNY kali ni punyalaah superb. cantik mengancemmm seantero Malaya.

Kalau tak sempat grab menangess guling2 pun tak de guna sebab stock sangat laaa limited. ekslusif katakan...

apa lagi ?... jommmmm... camner nak order? sms@whatsapp jea kat no 0172404006 now tau.
.Thank you.  mmuahhhh!

Handbag Malaysia Menawan

Assalamualaikum. apa khabar semua ? Kak Muny doakan para jelitawan semua sihat dan jelita selalu.. chewwah!

Sedar tak sedar tahun 2017 dah menghampiri penghujung.. mommy2 semua dah sibuk plan untuk bercuti bersama keluarga... kan?

emm... handbag untuk pergi bercuti dah ada? hee...  kali ni koleksi beg tangan bonia gred 3A yg cantik dah sampai... paling best handbag kali ni boleh sandang di bahu dan boleh juga di galas di belakang... menarikkan?

jom! kita lihat koleksi menawan dari kedai indah. Jangan lupa sms@whatsapp to 0172404006 now. Thank you.

Tuesday, November 14, 2017

Koleksi beg tangan menawan

Assalamualaikum.

wah! Apa khabar semua jelitawan Malaya? Kak Muny doakan kalian berada dlm keadaan sihat sejahtera.

Koleksi beg tangan cantik dari Kedai Indah kali ni dah sampai.. wah!!!! berpinar2 mata i iollss tau.. tak tau nak pilih yg mana satu...

paling kak muny suka ada banyak design yg buatkan korang rambang mata... haa...

jom! sms@whatsapp to  0172404006 to order now. thank you.