Handbags & Closets

Sunday, September 10, 2017

BLOUSE CANTIK MENAWAN

assalamualaikum...

Wah! ramai ladies yg jelita sedang mencari blouse yang cantik.. walaupun nak pakai untuk jenjalan santai tapi mesti nak nampak cantik bergaya kan? baru laa rasa confident  gitew.

koleksi blouse terbaru dari kedai indah kali ni memang hott dan bergaya habis. saiznya ada FREE  muat untuk Saiz S to L only tau.

Normal price RM99 tp kita offer hanya RM75 sahaja. murah jea kan? jangan lupa sms@whatsapp to 0172404006 sekarang.

Terima kasih.

Handbag Online Malaysia

Assalamualaikum...

apa khabar semua? Kak Muny doakan kalian berada dlm keadaan sihat dan sejahtera.

wah! mood cuti selepas raya masih tak habis. kaalu boleh nak cuti sepanjang tahun... syok gitew!...

Jom! kita cuci mata dulu untuk koleksi beg tangan cantik bagi mengubat hati yg masih rindukan kampung halaman... (kak muny ler tu)...

kalau dah berkenan tu cecepat sms@whatsapp 0172404006.

terima kasih

Sunday, July 30, 2017

Handbag Wanita Malaysia

Assalamualaikum...

Apa khabar jelitawan  seantero Malaya? Kak Muny doakan kalian sihat dan jelita sepanjang masa.

Koleksi handbag Wanita yang tercantik seantero Malaya dah sampai. Ada banyak koleksi beg tangan yg buatkan korang hilang pertimbangan... sebabnya semuanya cantik-cantik. 

Ada yang sling bag, tote bag dan bagpack pun ada. Boleh la sis yang letops ni semua sesuaikan untuk event yg sesuai. Takde la main taram jea.... 1 handbag seumur hidup. Oh no no no! Please....

Apa kata kita usha2 dulu handbag Wanita Bergaya tercantik di seluruh dunia ni.. jangan lupa Sms@whatsapp to 0172404006 now. Thank you 

Friday, June 9, 2017

BAJU RAYA MENAWAN

[ #KINI DILANCARKAN SKRNG!! ] - "TERBARUUU 'ATELIA 3D LUXE', LEBIH MENYENGATTT !! REZEKI BERGANDA, DAPATKN 3 #BONUS ISTIMEWA HNYA UTK HARI INI (JUMAAT) SHJA !!"
.
(Ps - whajib share & tag bff yg tak jumpa2 lagi baju RAYA gojes tuu..)
.
...sebelum itu, WAJIB kak MUNY INGATKAN bahawa kuantiti utk ATELIA 3D LUXE kali ini amat #TERHAD! Kalau xnak #kuciwaaaa, kak MUNY  advice uolls bertindak sekarang! SERIUS! Lebih2 lagi apabila ada 4 BONUS ISTIMEWA yg blh buat uolls mnanges berguling-guling kalau xbeli hari ini! NAK TAHU ..? Baca post ini smpai habis.. 😊
.
.
-----------------
INFO DESIGN : LUXE EDITION !
-----------------
[+] Korean Chiffon (high quality)
[+] 3D Floral Accesory
[+] Aksesori Korean Stone
[+] Bff Friendly & Wudhuq Friendly
[+] SIZE : 34,36,38,40,42,44,46,48
.
[1.] BONUS 'EARLY BIRD' PRICE
'Early Bird' Price : RM229 +RM8postage
NP : RM259 +RM8 postage

www.wasap.my/60172404006

Thursday, June 8, 2017

JUBAH MUSLIMAH MENAWAN

NEW ITEM ARRIVAL !! DRESS RAYA TERBARU ❤❤ NEW..NEW.. NEW

Ternyata anggun dan tampil eksklusif dengan EDORA ROSALYN DRESS.
.
Corak yang mewah , potongan yang simple dan menawan , material dress yang "BERFLOWY CANTIK". Serius!! Memang cantik sangat. Owh ya, ibu yang menyusu boleh pakai tak? Mestilah boleh sebab BF-FRIENDLY.
.
.
Lihat sendiri alunan material yang terjatuh, alur kain yang cantik. Memperkenalkan fabrik Sakura Creepe Silk yang berkualiti tinggi, material yang mewah boleh didapati dengan harga yang mampu milik.
.
.
Bijak memilih , bijak membeli pilihan yang tepat bila anda memiliki Edora Rosalyn Dress kerana :
.
🌷 sekali, dua kali tiga kali memandang tak jemu-jemu.Cantik coraknya yang tidak terlalu padat mengikuti trend semasa.
.
🌷 material : Sakura Creepe Silk yang SELESA, mewah dan berkualiti tinggi ( material yang lembut tapi tahan lasak, tidak jarang, tidak luntur warna , mempunyai 'flowy' yang cantik apabila anda menggayakannya.
.
🌷 saiz : memang boleh pakai sedondon dengan mama, kakak , adik dari saiz S ,M,L, XL,XXL, XXXL
.
🌷 ada poket di sebelah kanan dress
.
🌷 semestinya BF-FRIENDLY
.
🌷 saiz xxl - tambah rm20 , saiz xxxl- tambah rm30

Potongan EDORA ROSALYN DRESS ni jenis 'CUTTING LOOSE' .Selesa & selamat untuk dipakai.
❌ jarang
❌ kecut
❌ berbulu lepas basuh
❌ renyuk

YANG PALING BEST- kan, 😊😊 BELI BAJU RAYA DAPAT DUIT RAYA.(kami bagi dalam bentuk diskaun)

Dress terbaru ni  HARGA : ~RM150 SM / RM 155 SS~
(sempena raya kita bagi rm10 duit raya..jadi *HARGA PROMOSI RAYA RM140* )

✔saiz xxl - tambah rm20 , saiz xxxl- tambah rm30
✔sabah sarawak postage tambah RM5

www.wasap.my/60172404006
#dress #EDORAROSALYNDRESS #ERD #koleksiraya2017 #meletop #raya2017 #duitraya

KURUNG SONGKET MENAWAN

🔹 SRIKANDI MAHLIGAI SONGKET 🔹

Ada lagi tak SRIKANDI di abad 2020 ni?Rasenya semua kaum wanita layak dipanggil SRIKANDI.Setiap saat dan detik masa yang ada semuanya untuk keluarga dan kerjaya.

Jom take 5. Redakan fikiran dari sibuk seharian. Kalau dapat luangkan masa bercuti lagi menarik kan?
.
.
Tambah lagi kalau ada new adventure. Cuba sesuatu yang kita tak pernah buat. Kadang-kadang tu tak perlu kemana-mana, dalam rumah sendiri pun boleh dapat pengalaman baru 😬.
.
.
Bila design baju pun kami cuba jadi adventurous. Enjoy sangat dapat design & keluarkan pakaian untuk semua. Kami harap akak-akak pun dapat rasakan keseronokannya bila tengok dan pakai koleksi kami ni.Koleksi kali ni menampilkan warna pastel yang lembut dan menawan.😊.

.
.
Pernah dengar masakan fusion? ...mesti pernahkan? ...takpun, mesti ada yg pernah dgr nuklear fusion. Hmm, bila 2 benda dicantumkan menjadi satu. Hasilnya luar biasa. Hot and melting tau!
.
.
.
Koleksi baju kurung terbaru ni pun ala-ala fusion traditional & moden. Untuk pastikan akak-akak selesa, kami gabungkan kain tessa valentino korea dan songket berkaki.

Haa, dah berkenan? tapi tak tau nak pilih yang mana satu? Apa kata share koleksi ni dgn kawan2ke...sedara mara ke...Buat voting, yang mana satu buat akak-akak tambah berseri. Hehe, tambah meriahlah proses memilih tu nanti.

Kalau dah buat keputusan, jangan tangguh-tangguh lagi. Terus je PM kami... Baju MINI KURUNG dan Kain DUYUNG
.
🌹 Material : SONGKET INDIA yang dicombine dgn kain plain dari material  KOREAN TESSA VALENTINO CREEPE yang superb quality!
.
Songket India ni best sangat tau, serap peluh..xgatal.. 🌹 Baju leher baju kurung yang selesa, lengan baju " wudhuk friendly"
.
🌹 Kain design 'duyung" memudahkan pergerakan ditambah dengan corak songket berkaki gabungan 2 warna.
.
🌹 5 pilihan warna yang "sweet"
.
🌹 Available in various sizes : SS,S, M, L, XL, XL,XXL 💵 Harga SALE RM180 semenjung/ RM185 sabah/sarawak.
.
💵 Harga ASAL RM190 semenjung/ RM195 sabah/sarawak

Sms@whatsapp to  0172404006 now. Thank you

www.wasap.my/60172404006