Handbags & Closets

Tuesday, June 26, 2018

Handbag Malaysia Online

Assalamualaikum...

Wahhh... Sedar tak sedar hari Raya Aidilfitri dah berlalu pergi. cuti raya masih lagi on... tapi dalam hati jea laa... Hahahaa...

Jangan sedih sedih terutama buat perantauan macam Kak Muny ni... Oen house pastinya banyak terutama dihujung minggu di bulan Syawal ni... Korang dah ada handbag raya gojes tak?...

Haa... Koleksi kedai indah utk handbag raya dah mai.. cantik meletiops habih... Camner nak order wsp Kak Muny di no 0172404006 naa...

Thank you...

Thursday, May 31, 2018

Handbag raya 2018

Assalamualaikum.. .apa khabar semua gorgeous ladies di luar sana? Kak Muny doakan kalian semua cantik dan bergaya selalu.

Hmmm... Sedar tak sedar kita dah sampai pertengahan Ramadhan yg Mulia. Di doakan semoga semua amalan kita di bulan yg mulia ini diterima oleh Allah swt.

Okey! Kali ni koleksi beg tangan raya untuk raya 2018  dah tiba. Banyak koleksi yg cantikk dan bergaya. Paling syok! Harganya yg murah dan mampu milik tau.


Jom! Kita cuci2 mata dulu dgn koleksi beg tangan gorgeous dari kedai indah. Eh! Camner nak order? Senang jea tau. Sms@wasap to 0172404006. Terima kasih.

Sunday, May 27, 2018

TELEKUNG RAYA MENAWAN

Assalamualaikum...  Istimewa buat semua wanita yg nak kelihatan anggun ke masjid utk solat raya nanti... 

Ehems.. Telekung SK Vietnam yg cantik dah mai... Kainnya sejuuk yakmat. Cantik dan selesa sgt u olls!

Kalau hadiahkan kat mak komfem mak syg habeh...senyum sampai telekung masa pagi raya tu... Syokk kan?

Normal price RM159 tp kita offer hanya RM120 saje tau. Jimat berganda2.

Camner nak order? Dm @ wasap to 0172404006

#telekungcantik #telekungmalaysia #telekungvietnam #telekungraya #telekungcotton

Friday, May 25, 2018

Baju raya kanak-kanak cantik

Wah! Menjelang bulan Ramadhan yg mulia ni.. mak-mak semua dah mula sibuk mencari baju raya anak-anak... Kan?

Kalau boleh mesti nak sedondon dan tak sedondon pun meriah jugak. Tak gitew? Okey kali ni kak muny nak bgtau baju lace utk kanak2 dah mai...

Kurung DIADRA LACEY yg cantik bergaya dihari raya..Jahitannya pula kemas dan kain selasa sangat tau.emmm... Ada 3 warna idaman - green , khaki dan soft pink. Semuanya cantik2.. pening nak pilih warna apa tau... Harganya mcmane?

💖Normal price RM139
💖Offer price RM110 only

Murah dan berbaloi2 tau...sms@wsp to 0172404006. Klik jea

www.wasap.my/60172404006

Sunday, April 8, 2018

Handbag Online Malaysia

Assalamualaikum...

apa khabar semua jelitawan Kedai Indah yg cantik menawan... Kak Muny doakan semoga kalian sentiasa cantik jelita dan menawan.
Alhamdulillah...

Koleksi handbag yg terbaru dari Kedai  Indah dah tiba... kali mmg hot design... sangatlaah cantik bergaya... pening nak pilih tau...

Jom! kita usha2 dulu naa... jangan lupa sms@whatsapp to 0172404006 now. Thank you.