Handbags & Closets

Friday, February 16, 2018

Shawl Ariani bercorak Online

Assalamualaikum.. selamat berhujung minggu buat semua wanita gojes seantero Malaya..wah! sambil2 berguling2 atas tilam empuk tu.. jom! laa cuci2 mata tengok koleksi shawl ariani printed yang cantik bergaya...

semua koleksi shawl dari kedai indah adalah berkualiti tinggi. Kainnya sejuk dan sangat laa selesa. paling best bila pakai tu terletak jea kat muka.. terus cantik cam neelofa gitew...

jom! kita usha2 dulu.. semua design ni adalah gred 1: 1 dan harganya sangat laa murah berbaloi2... mai2! pilih2 dulu naa...kalau dah berkenan tu cecepat whatsapp gambaq ke no Kak Muny 0172404006...

Thank you

Beg Tangan Online Bergaya

Assalamualaikum...
Apa khabar semua jelitawan hot seluruh Malaya? kak Muny doakan kalian sentiasa hot dan jelita gitew...

Kali ni koleksi hot beg tangan online yg paling dinanti2 oleh korang semua dah sampai... konfem juling mata nak pilih tau sebab semuanyaa cantikk meletops kebabomm...

Lahhai! fening nak pilih tau... koleksi kali ni mmg hot giler...kalau u olls pakai mesti ramai yg puji... konfem kombang hidung bila pakai pi opis...

jom! kita cuci2 mata dulu naa... camner nak orfer? sms@whatsapp to 0172404006 now. Thank you