Handbags & Closets

Saturday, August 27, 2016

Baju Kurung Raya Online

Wah! Apa khabar semua? Sihat ke? Kak muny doakan anda semua sihat2 dan gorgeous di pagi  hujung minggu nan indah ni..

Kalau boleh biar jam tu berenti jea kat sini. Nak rehat puas2 hujung minggu ni kan? Sambil2 guling depan TV or  ngadap handphone tu jom kita usha koleksi baju raya yang cantikk gilerr.. emmm... mana satu nak pilih ni?

Sms@whatsapp to 0172404006 sekarang. Terima kasih.

Thursday, August 25, 2016

Handbag Raya Cantik Bergaya

Assalamualaikum
Wah! Sedar tak sedar tak lama lagi kita akan menyambut aidiladha. Kalau kat sebelah pantai timur raya Aidiladha ni lagi meriah dari Aidilfitri tau. Haa.. mana taknya setiap hari mesti ada jemputan rumah terbuka dari saudara mara. Kira semua sedara mara berkumpul ramai2 kat rumah sedara yang berkorban. Seronokkan?

Haa..korang dah ada baju dan handbag raya?... mesti dah bosann pakai handbag raya yang lepas. Apa kata tukar tema skit. Konfem bergaya sakan di hari raya Haji nanti. Jom! Kita usha2 dulu koleksi  beg tangan online yang bergaya special dari Kedai Indah.

Hmmm... kalau ada yang berkenan tu cecepat sms@whatsapp to 0172404006 yea. Thank you

Handbag Murah Online

Assalamualaikum
Wah! Seronoknya bersantai2 di rumah di hujung minggu yang bahagia ni.

Koleksi kali ni kak Muny nak bagitau memang cantik bergaya. Sangatlah hot dan gorgeous bila digayakan di pagi raya nanti.. Nanges orang sebelah jeles tau.

Jom! Kita tengok koleksi yang terkini. Jangan lupa Sms@whatsapp to 0172404006 untuk pertanyaan.

Ops! Jangan lupa follow fb kak muny  : MUNY KEDAI INDAH yea. Thank you

MINI KURUNG CANTIK BERGAYA

🆕🆕🆕 [IT'S NOW !! ] -  KOLEKSI 'MOST WANTED' MISS CLARA , #DILANCARKAN #SEKARANG ! 😍 🆕🆕🆕
.
.
Uoalls yang pernah terlepas mendapatkan edisi kurung mini kedah kami yang pertama dulu ini peluang untuk mendapatkan koleksi terbaru kami rata2 puji ... "BAJU INI MMG OSEM"
.
Sms@whatsapp to 0172404006.
.
So, klw xnak tlepas utk bgaya dgn koleksi MINI KURUNG Kedah yng PALING SIMPLE, CASUAL LOOK DAN CUN DI ABAD INI

#MissClara
Chic & Fab style.

For vintage printed clothes lover well check out #MissClara

This vintage printed baju kurung was designed to make you  look elegant and fabolous

Description
✔Kurung mini kedah kain selisih
✔ Top Material : EVO (high grade satin but not shine)
✔ Bottom Material : cotton with batik design
✔soft and comfortable
✔mudah dibasuh
✔mudah digosok
✔poket kecil sebelah kiri

Suitable to wear anytime and  any occasion

Grab her now while stoks last #MissClara 🆕🆕

Sms@whatsapp to 0172404006

===========================================

Normal price RM190/ RM195 only.

GRAB @ Special offer RM160 only/ RM165 only

Wednesday, August 24, 2016

Kurta Bergaya Cantik dan Sejuk

Assalamualaikum ...

Apa khabar semua? Kali ni kak Muny nak habaq kat korang kurta yang cantik bergaya untuk raya Aidiladha dah sampai..

Koleksi Eksklusif Al-IMAN memanglah puas hati giler. Kainnya yang sejukkk cam dok dalam aircond tue adalah jenis doby satuna silk. Memang puas hati laah.. rugi tau kalau tak rembat satu buat hadiah untk diri sendiri ataupun hadiah untuk suami or boipren tercinta.

Yang mana satu pilihan hati? Jom! Pilih warna idaman hati.

Sms@whatsapp to 0172404006 now. Thank you

Kurta Bergaya Cantik dan Sejuk

Assalamualaikum ...

Apa khabar semua? Kali ni kak Muny nak habaq kat korang kurta yang cantik bergaya untuk raya Aidiladha dah sampai..

Koleksi Eksklusif Al-IMAN memanglah puas hati giler. Kainnya yang sejukkk cam dok dalam aircond tue adalah jenis doby satuna silk. Memang puas hati laah.. rugi tau kalau tak rembat satu buat hadiah untk diri sendiri ataupun hadiah untuk suami or boipren tercinta.

Yang mana satu pilihan hati? Jom! Pilih warna idaman hati.

Sms@whatsapp to 0172404006 now. Thank you

Wednesday, August 17, 2016

Koleksi Beg Tangan Online Terkini

Assalamualaikum...

Selamat petang! Wah!  Senyum girang jea nampak semua.

Korang yang kerja ofis tu konpem rasa cam tak sabar jea nak balik kan?.. korang yg bersantai2 kat rumah tu sambil2 tunggu anak2 balik sekolah tu. Jom! Jamu mata utk lihat koleksi handbag yg terkini dari kedai indah. Semuanya cantikk melentik.

Design kali ni memanglah hot dan meletops.

Sms@whatsapp to 0172404006 to order now. Thank you