Handbags & Closets: March 2017

Thursday, March 23, 2017

KURUNG SONGKET MALAYSIA

🌸ADINDA MAHSURI SONGKET - AMS 🌸

SEKALI PANDANG  ABANG JATUH HATI,,,DUA KALI PANDANG ABANG TERUS JATUH CINTA! DENGAN ADINDA 😍
Musim kenduri dah hampir tiba, korang mesti pening kepala kan pikir nak pakai baju ape? 😯 Tak kan lah asyik nak repeat baju yang same je.. Booooringnye.. 😞
.
Haaa... ADINDA MAHSURI SONGKET exclusive boleh bantu korang kelihatan up to date and super hot masa hari kenduri tu nanti..Memang wajib beli sehelai, kalau beli dua helai lagi helokkkk! Heeeee 😘
.
ADINDA MAHSURI SONGKET ni didatangkan dengan warna warna gojes yang manis dan ofcoz akan membuatkan korang feeling feeling beautiful kalah pengantin masa kenduri tu.. Ehhh! tapi xbaik tau sailang pengantin.. kikikiki 😝
Apa yang best kebabomm ADINDA MAHSURI SONGKET ni?

Baju Kurung Pahang dan Kain Lipat Batik 🌹 Material : SONGKET INDIA yang dicombine dgn kain plain dari material DZARRA HEAVY VALENTINO yang superb quality!
Songket India ni best sangat tau, serap peluh..xgatal.. 🌹 5 pilihan warna yang manis manis
🌹 Available in various sizes : SS,S, M, L, XL, XL,XXL 💵 Harga Jual RM180 semenjung/ RM185 sabah/sarawak

SAIZ XXL ADD RM20

Sms@whatsapp to 0172404006 now. Thank you

Wednesday, March 22, 2017

PROMOTION HANDBAG BERGAYA

Assalamualaikum...

Apa khabar semua? Kak Muny doakan kalian sihat sejahtera... Haaa... kali ni kita nak habaq PROMOSI HANDBAG yg best giler2x. 

Koleksi handbag istimewa dari Kedai Indah kali ni offer 2 design yg hot.  Sangat la cantik bergaya. Lahhai! Rugi kalau terlepas tau.

Paling syok! Dapat FREE SILVER BANGLE bertatahkan batu zircon yang meghelip seantero Malaya. Mana nak cari?

Sms@whatsapp to 0172404006 to order now. Thank you

Kurung Moden Bergaya Malaysia

❗❗PROMOTION START 22/03/2017 SAMPAI 02/04/2017❗❗

❤❤Classique Courtois Collection❤❤
🌹Classique Courtois bermaksud Koleksi Sopan klasik dalam bahasa French.

✅Koleksi CCC- Padanan elemen Dokoh yang 'Trendy' & kain bercorak.

✅Baju dari Fabric Valentino Soluna Gred A - Fabrik mewah dengan kesan ' Terjatuh' yang elegan .

✅LIMITED EDITION : Potongan Cutting yang di sukai ramai - KURUNG PAHANG  , kain LIPAT BATIK  dan DOKOH (HOT STAMPED ironed) untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai.

🔰Kurung  yang dijahit sempurna dengan jaminan kualiti demi kepuasan si pemakai .

🔰SIZE SS,S,M,L,XL,XXL

Rebut harga runtuh hanya RM130 saje/ SS RM135 saje. Free postage.

Sms@whatsapp to 0172404006 now. Thank you

#bajukurung
#bajukurungmoden
#bajuraya2017
#kurungmoden
#cantikbergaya
#kedaiindah
#muslimahfashionmalaysia
#bajumuslimah
#muslimahfashionista

Tuesday, March 21, 2017

Handbag Online Malaysia Cantik

Assalamualaikum...
Apa khabar semua? Kak Muny doakan korang semua para jelitawan seantero Malaya berbahagia disamping keluarga tercinta.

Seronoknya musim cuti sekolah macam ni bawa anak2 pergi berjalan2. Ia adalah waktu yang terbaik untuk mengeratkan hubungan silaturrahim dalam keluarga.

Kepada yang tak sempat balik kampung macam kak Muny ni.. takpe jangan sedih2 tau sebab kita ada koleksi handbag yang terbaru. Semua sangat cantik tak hengat donia.. owh! Sangat bahaya...

Paling syok giler! Koleksi ala2 BONIA yg meletops dah restock.  Hati wanita yang rapuh konpem laa melting macam cheese leleh gitew.. jom! Kita lihat koleksi handbag terkini dari kedai indah....

Camner nak order? Jangan lupa Sms@whatsapp Kak Muny tokey handbag terkenal seantero Malaya ni kat no 0172404006 untuk tempahan. Terima kasih. 

Saturday, March 18, 2017

Handbag Wanita Malaysia Cantik Bergaya

Assalamualaikum para jelitawan seantero Malaya... Kak Muny doakan kalian berada dlm keadaan sihat sejahtera dan gembira selalu.

Wah! Koleksi terbaru dari kedai Indah Kali ni semuanya gempak2.. Mana nak cari design letops camni datinz oi. Boleh korang sesuaikan untuk majlis keraian, pergi kerja dan kenduri- kendara..

Jom! Kita tengok koleksi terkini dari kedai indah. Kalau dah jatuh cintaa tu jangan lupa Sms@whatsapp to 0172404006 to order now. Thank you